info@fisekvarvarin.com

Stižemo sa juga

CCHBC South Final Boja stoke 293x300

Jug Srbije poznat je po kvalitetnim domaćim proizvodima kao i vernosti starim proverenim načinima pripremanja hrane koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Inventivnost i umešnost ljudi ovog kraja da tradicionalne recepture i voće i povrće lokalnih poljoprivrednika pretoče u proizvode vrhunskog kvaliteta, zaista su impresivni. Njihove sjajne ideje i energija bili su inspiracija da pokrenemo program kojim ćemo širu javnost i celu zemlju upoznati sa ovim magičnim delom Srbije.

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Smart kolektivom, pokrenuli smo projekat „Stižemo sa juga“ čiji je cilj da osnaži male proizvođače hrane sa juga naše zemlje i pomogne im da razviju svoje poslovanje. Pažljivom selekcijom, odabrali smo devet sjajnih preduzetnika koji će tokom ovog leta i jeseni imati priliku da u 10 gradova Srbije, u okviru manifestacije „Izađi mi na teglu“ kao i kroz online kanale, na inovativan način direktno promovišu i prodaju svoje proizvode.
Osim toga, do pet preduzeća učestovaće i u četvoromesečnom razvojnom programu koji će im pomoći u daljem poslovanju i dobiti mentorsku podršku eksperata Coca-Cola sistema u oblastima marketinga, prodaje, tehnologije, finansija.
Vođeni idejom da internacionalna iskustva Coca-Cola sistema prenesemo onima koji pokreću biznis u lokalnim sredinama, želimo da pomognemo ambicioznim i vrednim ljudima sa juga da se spremno suoče sa svim izazovima na tržištu.
Sigurni smo da će inicijativa „Stižemo sa juga“ osvojiti mnoga srca kreativnošću, vernošću tradiciji i ukusima koje samo topli jug može da ponudi!

Izveštaj RTV Kruševac

Klikni da pogledaš izveštaj